Dış Ticaret Mini MBA Programı

Dış Ticaret Mini MBA Programı
4 - 28 Mart 2019, 15:30-18:30, Beylikdüzü OSB

 

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Dış Ticaret Mini MBA programına katılarak üretim, finansman, pazarlama, dış ticaret, stratejik yönetim ve benzeri konularda bilgi ve tecrübelerinizi ileriye taşımanız, bu alanlardaki ulusal ve küresel güncel gelişmeleri öğrenerek firmanızın rekabet gücünü arttırmanız mümkün.

Odamız tarafından yürütülen Avrupa İşletmeler Ağı projesi kapsamında, 4- 28 Mart 2019 tarihleri arasında “Dış Ticaret Mini MBA Programı” düzenleniyor. Program, firma çalışanlarının işletme alanındaki altyapılarını güçlendirmek, onlara bu alanlardaki gelişmeleri izleyebilme ve uygulama becerisini kazandırmak ve liderlik yapabilme yeteneğini aşılamayı amaçlamaktadır.  Mini MBA Programını tamamlayan katılımcılar, program sonunda bir işletmeye ait yönetimsel temelleri, pazarlama ve satış yönetimleri, finansal yönetim ve muhasebe sistemleri ile dış ticaret stratejileri, istihbarat kanalları, dış ticaret ve gümrük işlemleri konularında bilgi ve becerilerini arttırmış olacaklardır.

Katılımın 40 kişi ile sınırlı olduğu eğitime katılım ücreti 1.050 TL’dir. Eğitimler, hafta içi 3 gün, 15:30-18:30 saatleri arasında Beylikdüzü OSB Yönetim Binası Eğitim Salonunda gerçekleştirilecektir.

Firmalarımıza vizyon kazandıracak, teori ve uygulamalarla harmanlanmış programla ilgili detaylı bilgi almak ve katılım başvurunuzu iletmek için lütfen tıklayınız.
 

Tüm eğitim ve seminerler için www.iso.org.tr/iso-akademi  

İletişim

Süleyman Karakaya

AB ve Uluslararası İlişkiler Şubesi

0212 252 29 00 / 171

skarakaya@iso.org.tr

 

Paylaş:

Etiketler:

Yorumlar

    Şuanda Hiç Yorum Yapan Yok! İlk Sen Ol